Telefoonnummer: 071 - 361 39 72
Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 09:00-17:30uur

Zonder titel (410 x 260 px)
Wij zijn er voor UW HUISDIER, wanneer U ons nodig heeft.
ONTMOET

Onze experts

Op 1 augustus 2022 zijn dierenartsen Mira Klumpers en Karin van der Bent samen gestart met Dierenkliniek de Dorpskern, welke toen nog gevestigd was aan de Oranje Nassaustraat. Op 3 oktober zijn we, na een grondige verbouwing, gestart in het voormalig pand van de Rabobank aan de Kerkstraat 49 in Noordwijk. Daar hebben we een hele fijne, ruime en lichte praktijk weten te realiseren met een ruime wachtkamer zodat de spanning van een bezoekje aan de dierenarts niet nog verder oploopt bij uw huisdier. 

.

.

Dierenkliniek de Dorpskern is een praktijk met drie ervaren dierenartsen en een fijn team van paraveterinair assistentes die dagelijks klaarstaan om de eigenaren met hun geliefde huisdier te ontvangen.

Ons streven is ervoor te zorgen dat klanten zich gehoord voelen, dat er vaste gezichten rondlopen en dat we kwaliteit leveren om zoveel mogelijk huisdieren beter te maken en vooral ook in te zetten op preventie van ziek worden.

DSC 8879

Waar mijn vriendinnen met poppen en barbies speelden, was ik met knuffels in de weer en speelde ik dierenambulance. 

DSC 8500

Als klein meisje was ik al bezig met het verzorgen van een gebroken pootje bij een eendje, het bijvoeden van een vermagerd egeltje en zo nog veel meer dieren. 

Nicole 8975 bijgesneden

Van kinds af was ik altijd al betrokken bij de dieren die we thuis hadden, van een kat en konijnen tot fazanten en tortelduiven. 

Emma

Na mijn middelbare schooltijd wist ik maar al te goed wat ik wilde doen… werken met dieren! En waar kan je die passie & liefde nou beter uitoefenen dan in een praktijk!

De praktijk in beeld 

Onze ruime en lichte praktijk in beeld gebracht om u een indruk te geven van onze ruimtes met meerdere spreekkamers, een grote wachtruimte, een operatiekamer, laboratorium en uitslaapkamers voor honden en katten

Voor spoed altijd snel bereikbaar

door onze samenwerking met spoedklinieken zijn we er altijd voor uw dier

Voedings advies

vraag onze assistentes
naar ons assortiment

Vaccineren

houdt uw dier gezond door jaarlijks te vaccineren

Gebitsverzorging

belangrijk om regelmatig het gebit van uw dier te controleren